Partner bij id Plein voor Outplacement, Re-integratie en Spoor 2

Snel weer aan de slag!

“Wat werkt het beste en hoe pak ik dat aan? Wie kan mij daarbij helpen?” De coaches van id Plein doen wat werkt en weten wat werkt.

 

Trajecten
id Plein werkt door het hele land in opdracht van het UWV, gemeenten, werkgevers en voor werknemers en werkzoekenden. De trajecten zijn outplacement, re-integratie 2e spoorre-integratie 3e spoor, loopbaanontwikkeling en de UWV-trajecten: Werkfit en Naar Werk.

Doen wat werkt en weten wat werkt
Een praktijkgerichte aanpak om snel weer aan de slag te kunnen gaan. We werken op basis van de best beschikbare kennis, met methoden en instrumenten die bewezen effectief zijn.

 

Als specialist op het gebied van Burnout & Stress en Onderwijs ben ik partner bij id Plein. We beschikken over een breed aantal specialismen, die via Expertteams verder ontwikkeld worden; er zijn expertteams actief op het gebied van Burnout & Stress, Onderwijs, Outplacement & Naar werk, Wajong en Jobcoaching, Onderwijs, Chronisch Ziek & Werk, Psychische belemmeringen, en Spoor 1-2-3.

Door onze gezamenlijke netwerken met elkaar te verbinden hebben we ingangen bij bedrijven in de volgende branches : bouw, zakelijke dienstverlening, grafische industrie, detailhandel, horeca, toerisme, IT, metaal, techniek, onderwijs, overheid, procesindustrie, uitzendbureaus, logistiek, welzijn, zorg, jeugd en kinderopvang. Daar moeten altijd kansen voor je te creëren zijn.