Testimonials

Hanan Cherif – Hoofd Servicebureau at id Plein

"Diny is sinds begin 2004 netwerkpartner van idPlein. Als ondernemerscoach gaat ze iedere uitdaging aan, denkt in oplossingen en geeft niet op voor de resultaten die haar voor ogen staan zijn bereikt. Eigenlijk is Diny het beste in één woord te omschrijven, ik vind haar een "topwijf"."

Corrie Holtman – Directeur Eigenaar Holtman Coaching

"Diny is excellent in het begeleiden van trajecten die niet als 13 in een dozijn passen. Maatwerk en Persoonlijke Coaching, een open vizier, buiten kaders denken en een behoorlijke portie doorzettings vermogen. "

Bareld Woudstra, eigenaar New Move Academy

"Graag omschrijf ik Diny van den Bout als een vakvrouw, een coach in hart en nieren. Iemand die vol voor je gaat. Waar een ander stopt gaat Diny net even verder. Ze geeft je duidelijk het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Met haar jarenlange ervaring weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Diny heeft een groot netwerk en best veel invloed in die netwerken. Ze weet die energie in je los te maken die nodig is om stappen vooruit te zetten. "

Michel Bär – Owner at Blush

"Diny heeft mij vakkundig geholpen om mijn bedrijf van idee tot opening te realiseren. Ik denk met plezier terug aan onze samenwerking. Diny weet niet alleen wat nodig is om ondernemer te zijn. Ze weet je ook te motiveren, zelfvertrouwen te geven, het beste uit je te halen. Zonder haar was ik niet zover gekomen."

Jan en Rita Baas (Eduzon)

"We hebben Diny leren kennen als een oprecht transparant constructieve volhouder die staat voor ontwikkeling ! Wat Diny (terecht) moeilijk vindt te accepteren is dat dingen moeilijk moeten die makkelijk kunnen. Samenwerken aan ontwikkeling is de leus van Eduzon, met Diny leidt dat tot goede processen. "

"De leukste en meest succesvolle mensen zijn gewoon zichzelf"